kidslogo

Aanbiedingen

Eiken multi planken 18 cm breed,
Hotpress geolied
v.a. 34,50 per m2

Hardsteen v.a. € 18,-

Laminaat planken v.a. € 9,95

Luxury PVC vloeren v.a. € 36,95

Keramische vloertegels v.a. € 39,95

huis ontwerp

Als u in Google onze site opzoekt ziet u dat een aantal van onze klanten een recensie hebben geschreven, onderstaand een korte opsomming daarvan
 
GM VLOEREN DESIGN gaat voor een goed advies, kwaliteit en een perfecte service.. Een echte aanrader hier een vloer te bestellen.

Een zeer tevreden klant...

heel fijn en goed bedrijf ook super geholpen door de eigenaar als zowel door het personeel dat de vloer heeft gelegd gewoon super iedereen aan te raden ,

het was fijn met dit bedrijf te werken we hebben zowel een super mooie houten vloer als een perfect gelegde tegelvloer
echt aanrader

Mooie zaak, waar je je als klant op je gemak voelt en men neemt tenminste de tijd voor je om een goed advies te geven.

Meerdere vloeren besteld, hout, natuursteen en laminaat. super geholpen bij het uitkiezen en vakmannen die de vloeren leggen!

Wij hebben een prachtige eiken vloer. Prima service en advies en prima gelegd.

Onderstaand een aantal vloeren die wij voor onze klanten gelegd hebben, klik op een plaatje om een vergroting te bekijken. Spreekt vanzelf dat wij van deze klanten toestemming hebben de foto's op onze site te laten zien. Logisch want ook zij hebben een vloer waar ze trots op zijn.

 

Wij leveren niet alleen aan particulieren vloeren, ook bedrijven zoals het onderstaande Hotel Restaurant maken gebruik van onze diensten.
Met toestemming van de opdrachtgevers ziet u een aantal vloer(en) die zij zich hebben laten adviseren en laten leggen door GM Vloeren Design in Dongen.

 

Hotel Restaurant Winkk in Dongen