kidslogo

Aanbiedingen

Eiken multi planken 18 cm breed,
Hotpress geolied
v.a. 34,50 per m2

Hardsteen v.a. € 18,-

Laminaat planken v.a. € 9,95

Luxury PVC vloeren v.a. € 36,95

Keramische vloertegels v.a. € 39,95

huis ontwerp

pand gmvloerendesign

GM Vloeren Design showroom in Dongen veel keuze uit verschillende soorten vloeren

GM Vloeren Design is leverancier van veel verschillende soorten vloeren, die u zelf kunt leggen maar ook laten leggen door onze specialisten. Wij leveren vloeren in de regio van Dongen, Oosterhout, Tilburg, Breda en Den Bosch. Vloeren voor in woningen en bedrijven maar ook tegelvloeren en hardsteen vloeren voor in uw tuin.

 

Houtenvloeren
Hoewel er een nadeel zit aan het gebruik van een volledig houten vloer heeft deze vloersoort toch zeker zijn charme. Een houten vloer voelt en ruikt als het ware echter. Zijn leverbaar in verschillende houtsoorten en kleuren.

Raftwood, old wood robuust oak
Her gebruikt hout, deze vloerdelen worden gemaakt van hout wat al eerder voor een ander doel is gebruikt. Dat zie je en dat voel je.
Uiteraard ook leverbaar in verschillende uitvoeringen, niet alleen kleur maar ook de planklengte en breedte.

Multiplanken
Zijn leverbaar in de volgende houtsoorten zoals: Eiken, wit Essen, Afzelia, Sucupera, Robijn Jatoba, Maple en Brown Maple, etc.
Eiken standaard (naturel geolied) tot 32 cm breed verkrijgbaar, de eiken kleurcollectie is tot 22 cm breed verkrijgbaar.
Verouderde eiken collectie

  • eiken Raftwood robuust vloeren
  • eiken Retro (gerookt) vloeren
  • eiken Middeleeuws (gerookt) vloeren
  • eiken Style (gerookt) vloeren
  • eiken Cortex vloeren
  • eiken Budget vloeren


Laminaat vloeren
Collecties & kleuren
Een laminaatvloer is te verkrijgen in breedstrook met vellingkant en voelbare nerf in vele verschillende houtdecors. Het is ook mogelijk om laminaatvloeren in verouderde en scheepsdek, etc te verkrijgen.
Wij bieden u een collectie van gerenommeerde fabrikanten zoals Parador en ons huismerk Modern Living.

PVC vloeren
Prachtige pvc vloeren, gemaakt met oog voor detail. Ademt de sfeer van natuurlijke materialen zoals diverse soorten hout, steen en metaal, maar met het voordeel van dit kunststof.

Natuursteen
Leisteen, Hardsteen, Graniet en Marmer.
Belangrijk: Onze natuursteen tegels worden altijd gecallibreerd (zelfde dikte) geleverd.
Met name ook voor mensen die een bestaande woning hebben, kan de natuursteen vloer met een speciale mortellijm op de cementdekvloer of op een bestaande vlakke tegelvloer zonder problemen gelegd worden.
U kunt ook uw natuursteen vloer laten leveren en zelf leggen. Of u laat hem door onze gespecialiseerde natuursteen vloerenleggers kompleet plaatsen en afwerken.
Tevens kunnen we voor u ook hardstenen dorpels-zwembad boorden en granieten traptreden verzorgen. Ook maken wij ook op maat uw keukenbladen. Hiervoor kunt u kiezen uit Graniet of hardsteen.
Uiteraard alle bovenstaande materialen voor u ook in specifiek maatwerk, speciaal naar uw wensen.

Ik help u graag persoonlijk en veilig,
maak een afspraak, bel, sms of whatsapp 06 - 21 294 074